Premiile The Best FIFA. Cristiano Ronaldo a fost ales cel mai bun jucător al anului

Embed:

Atacantul lui Real Madrid, Cristiano Ronaldo a fost ales aseara cel mai bun fotbalist al anului la Gala Premiilor FIFA. Prin trofeul cucerit la Londra, Ronaldo l-a egalat pe Lionel Messi în privința titlurilor de cel mai bun fotbalist al anului, cu cinci victorii fiecare.

Tot aseara, Zinedine Zidan a fost desemnat cel mai bun antrenor al anului. 

Cristiano Ronaldo a venit la ceremonia de la Londra însoţit de iubita sa, Georgina Rodriguez si fiul lui mai mare, Cristiano junior. Portughezul a primit trofeul din partea a doi foști mari fotbaliști, argentinianul Diego Maradona și brazilianul Ronaldo.

Lusitanul a fost votat cel mai bun fotbalist de către jurnalişti, selecţioneri şi căpitanii echipelor naţionale. În cursa pentru acest titlu, Cristiano Ronaldo i-a devansat pe Lionel Messi și Neymar.

Selecţionerul Moldovei, Igor Dobrovolski l-a votat pe primul loc pe francezul Antoine Griezmann, iar căpitanul naţionalei noastre, Alexandru Epureanu pe Cristiano Ronaldo.

Cel mai bun antrenor a fost ales tehnicianul lui Real Madrid, Zinedine Zidane, care i-a devansat pe italienii Masimiliano Alegri şi Antonio Conte.

Atacantul francez Olivier Giroud a primit trofeul "Ferenc Puskas, pentru cel mai frumos gol al anului.

Cinci jucători de la Real Madrid și doi de la FC Barcelona, alături de brazilienii Dani Alves și Neymar, de la Paris Saint-Germain, și italienii Gianluigi Buffon și Leonardo Bonucci figurează în echipa ideală a anului 2017 alcătuită de FIFA.

Miercurea viitoare, vedetele de la Real au meci important în Liga Campionilor cu Tottenham, în direct la Canal 3 de la ora 21 şi 45 de minute.

Lasă un comentariu