Preşedintele american, Donald Trump, stârneşte din nou controverse. Acesta a jignit-o pe reprezentanta democrată a Californiei în Camera Reprezentanţilor.

Embed:

Preşedintele american, Donald Trump, stârneşte din nou controverse. La un eveniment de strângere de fonduri organizat de partidul republican, Trump a jignit-o pe reprezentanta democrată a Californiei în Camera Reprezentanţilor. În timpul discursului, el a dezvăluit în premieră sloganul campaniei prezidenţiale din 2020.

"Noul nostru slogan, când va începe campania - vă vine să credeţi - e peste doi ani, va fi: Să păstrăm America o ţară măreaţă. Semnul exclamării", a spus preşedintele SUA, Donald Trump.

În aplauzele susţinătorilor, Donald Trump a declarat că nu va renunţa la planurile sale economice şi că va impune taxe pentru importul de oţel şi aluminiu. El a afirmat că pentru a-şi continua proiectele are nevoie de voturile oamenilor şi de aliaţi care să îl susţină. Şi nu a pierdut ocazia să o jignească din nou pe democrata Maxine Waters, cea care a cerut anul trecut declanşarea procedurii de suspendare a lui Trump.

"Putem reuşi doar dacă vom alege oameni care ne vor susţine agenda şi care pot lupta pentru valorile noastre şi de aceea trebuie să le învingem la vot pe Nancy Pelosi şi pe Maxine Waters - o persoană cu un nivel de inteligenţă foarte scăzut. Aţi văzut-o cum arată", a afirmat preşedintele SUA, Donald Trump.

Donald Trump a mai spus că va construi zidul de protecţie la graniţa cu Mexicul, aşa cum a promis şi că statul mexican va plăti pentru construcţie. Liderul de la Casa Albă a declarat că această prevedere va fi trecută în acordul de liber schimb NAFTA, pe care îl negociază cu Mexicul şi Canada.

Lasă un comentariu