Prestaţie impresionantă. Iuliana Beregoi a cântat în limba română la "Voice Kids" din Rusia

Embed:

O piesă în limba română, interpretată de adolescenta Iuliana Beregoi, a sculat în picioare juriul concursului  "Golos Deti", din Rusia. În cadrul finalei, difuzate aseară de Prime TV, concurenta din Moldova a optat pentru piesa ”Lupii”, în versiunea ADDEI. Mai mult, Iuliana a purtat şi un costum naţional stilizat. Deşi nu a învins în concurs, interpreta de 12 ani, a cucerit nu doar inimile juraţilor, dar şi a telespectatorilor. 

Iuliana Beregoi nu şi-a putut stăpâni lacrimile, după ce o altă concurentă din echipa ei a ieşit învingătoare.

"Vreau să le mulţumesc tuturor antrenorilor, în special ţie, Niusha. Vă mulţumesc frumos pentru că v-aţi întors spre mine şi pentru toate sfaturile pe care mi le-aţi dat", a spus participanta din Moldova la show-ul "Golos Deti" din Rusia, Iuliana Beregoi.

Niusha, antrenoarea Iulianei a avut doar cuvinte de laudă pentru ea. 

"Desigur, Iuliana are un viitor artistic. Pe lângă ceea cu ce ne-a înzestrat natura trebuie să tindem să ne   atingem scopurile şi să depăşim fricile", a comentat interpreta din Rusia, Niusha.

Iuliana Beregoi spune că este mulţumită de rezultat. 

"Mă simt super bine. Nu m-am dezamăgit foarte tare. Da, mi-am dorit foarte mult să trec în superfinală sau poate chiar să câştig, dar vreau să le mulţumesc tuturor celor care m-au votat", a specificat participanta din Moldova la show-ul "Golos Deti" din Rusia, Iuliana Beregoi.

În finală, alături de Iuliana, au evoluat încă opt concurenţi. Concursul a fost câştigat de Elizabeta Caciurak din Rusia.

Moldoveanca Iuliana Beregoi a devenit cunoscută în țară, dar și în România, datorită canalului său de YouTube, unde are peste 200.000 de abonați. Tânăra interpretă este originară din Orhei.

Lasă un comentariu