Prima finalistă! Juventus Torino s-a calificat în finala Ligii Campionilor

Embed:

Juventus Torino este prima finalistă a Ligii Campionilor. Gruparea italiană a învins, aseară, acasă, cu scorul de 2 la 1, echipa AS Monaco, în manşa secundă a semifinalelor. Fanii torinezi au creat o atmosferă de poveste pe Juventus Stadium.

Cu susținerea a peste 40 de mii de oameni, Juventus a început cu emoții manșa retur cu AS Monaco.

Treptat, italienii au pus stăpânire pe joc și nu i-au dat nicio șansă grupării franceze. Juventus a condus la pauză cu scorul de 2 la 0, datorită reuşitelor lui Mandzukic şi Dani Alves. Publicul a explodat după fiecare gol înscris.

În repriza secundă, gazdele au slăbit din turații, iar AS Monaco a reuşit să înscrie golul de onoare. În minutul 66, Kylian Mbappe a marcat pentru 2 la 1, însă a fost prea târziu pentru a mai conta în economia calificării. Juventus s-a calificat pentru a opta oară în finala Ligii Campionilor.

Fanii au dat startul sărbătorii direct din tribune și au continuat și în afara stadionului. 

Adversara lui Juventus din finală se va decide astăzi, în manșa retur dintre Atletico și Real Madrid, care poate fi urmărită în direct, la PRIME, începând cu ora 21 și 45 de minute.

Acum tot ce contează pentru cei care sunt trup și suflet pentru Juventus Torino este finala Ligii Campionilor care va avea loc la Cardiff. În proporție de 90 la sută, gruparea torineză o va întâlni pe Real Madrid și va încerca să cucerească trofeul Ligii Campionilor pentru prima dată din 1996. 

Lasă un comentariu