Prima înfrangere pentru Sheriff. Echipa de la Tiraspol a pierdut cu 0 : 1 meciul cu Speranţa

Embed:

Sheriff Tiraspol este neînvinsă în Europa, însă a pierdut în Divizia Naţională. Speranţa Nisporeni a făcut ceea ce nu au reuşit campioanele Rusiei şi Danemarcei - să câştige în faţa tiraspolenilor. Partida de ieri a contat pentru ultima etapă, iar după meci, jucătorii Sheriff-ului au primit cupa şi medaliile pentru titlul de campioană.  

Sheriff îşi asigurase titlul de campioană în penultima etapă, astfel că meciul cu Speranţa Nisporeni nu avea nicio miză. Tiraspolenii au pierdut cu 0 la 1 şi au suferit prima înfrângere în actuala ediţie de campionat. 

Mai mult, Speranţa este singura echipă care nu a încasat gol de la Sheriff în acest sezon.

"Cu acest meci am închis puţin gurile oamenilor care spun că fotbalul moldovenesc este slab, iar campioantul este la un nivel scăzut. Nu este aşa. După cum vedem Sheriff poate bate Lokomotiv, lider în Rusia, echipă de nivel european, iar noi i-am bătut pe Sheriff. Suntem toţi aici pe aproape şi fotbalul moldovenesc s-a ridicat în la un nivel înalt", a spus antrenorul Speranţa Nisporeni, Cristian Efros.

În Liga Europa, Sheriff este liderul grupei F şi nu a suferit nicio înfrângere în faza grupelor.

Joi, 7 decembrie, campioana Moldovei are nevoie de un singur punct în meciul cu FC Copenhaga pentru a-şi asigura calificarea în primăvara europeană. Partida va fi transmisa în direct la Canal 3 de la ora 20:00.

Sheriff poate accede în saisprezecimile de finală şi cu o înfrângere în Danemarca. Asta cu condiţia ca Lokomotiv să nu învingă echipa Zlin în deplasare în celălalt meci al grupei.

Lasă un comentariu