Primarul interimar al Capitalei, Silvia Radu, le-a cerut angajaţilor municipali să cureţe oraşul

Embed:

Primarul interimar al Capitalei, Silvia Radu, a îndemnat pretorii sectoarelor din oraş să nu stea în birouri, ci să iasă în teren pentru a verifica cum sunt curăţate străzile după topirea zăpezii. Edilul a făcut solicitarea în cadrul şedinţei Primăriei din această dimineaţă. Radu s-a arătat nemulţumită de faptul că mai multe cartiere rămân murdare, după ce a verificat personal cum se curăţă oraşul.

"În mod special, pe domnii pretori aş ruga să se implice, să verifice agenţii economici, dacă străzile mai sunt curate, atunci în cartiere, pe străduţe şi stradele, pare ca nimeni niciodată nu a trecut să vadă în ce stare se află, primesc pe Facebook nenumărate fotografii, oamenii se plâng, nu staţi în birou, mergeţi în teren", a spus primarul interimar al Capitalei, Silvia Radu.

Anterior, Primăria Chişinău a aprobat un plan de acţiuni privind salubrizarea oraşului, care trebuie să fie realizat până pe 6 aprilie. În această perioadă, angajaţii Direcţiei Locativ-comunale vor curăţa trotuarele, staţiile de aşteptare a transportului public, platformele de colectare a deşeurilor, dar şi pilonii şi pereţii pe care au fost lipite anunţuri publicitare neautorizate.

De asemenea, vor fi efectuate lucrări de amenajare a terenurilor aferente blocurilor de locuinţe, inclusiv a terenurilor de joacă pentru copii şi a celor de sport. 

Lasă un comentariu