Primăvara europeană. Sheriff Tiraspol, pregătită să înfrunte adversarii din Liga Europei

Embed:

Fotbaliştii echipei Sheriff Tiraspol visează la primăvara europeană, după ce şi-au aflat adversarii din grupa F a Ligii Europei. Ei sunt convinşi că pot obţine puncte în fiecare meci şi, respectiv, au şanse să se califice în şaisprezecimile competiţiei.

În grupa F a Ligii Europei, Sheriff va juca cu FC Copenhaga, Lokomotiv Moscova şi FC Fastav Zlin. 

"Putem juca de la egal la egal cu toate trei echipe. Putem şi cu siguranţă vom lua puncte cu fiecare din aceste trei formaţii. De ce nu să obţinem şi calificare. Să jucăm meci de meci şi să prindem primăvara europeană", a spus fundaşul, Sheriff Tiraspol, Ion Jardan.

"Şanse mereu sunt. Trebuie să ne gândim mereu că putem trece de orice adversar şi să jucăm fiecare meci la maxim", a zis mijlocaşul, Sheriff Tiraspol, Gheorghe Anton.

Fotbaliştii campioanei Moldovei spun că au început deja să-şi analizeze adversarii şi afirmă că cele mai mari bătăi de cap le-ar putea avea cu jucătorii din Moscova. Echipa Lokomotiv are în palmares două titluri de campioană a Rusiei şi şapte Cupe ale Federaţiei Ruse.

"Cele mai mari bătăi de cap am putea avea desigur cu Lokomotiv Moscova, care este cea mai titrată echipă din această grupă. Urmează a poi FC Copenhaga. Zlin este o enigmă pentru mine. Am auzit prima dată de această echipă", a afirmat fundaşul, Sheriff Tiraspol, Ion Jardan.

Pe 14 septembrie, Sheriff-ul va întâlni, în Cehia, formaţia Fastav Zlin. Meciul se va disputa pe Andruv Stadium din oraşul Olomouc, situat la 64 de kilometri de localitatea Zlin.

Apoi, tiraspolenii vor avea două partide consecutive, pe teren propriu, cu FC Copenhaga, pe 28 septembrie, şi cu Lokomotiv Moscova, pe 19 octombrie.

Meciurile vor fi transmise, în direct, de Canal 3.

Lasă un comentariu