Primul pentru a patra oară consecutiv. Cine a fost desemnat cel mai bun fotbalist al anului 2017

Embed:

Alexandru Gațcan a fost ales astăzi cel mai bun fotbalist al anului. Mijlocașul echipei FC Rostov a obținut acest premiu pentru al treilea an consecutiv. Sheriff Tiraspol a fost desemnat cea mai bună echipă a anului.

Gruparea tiraspoleană poate intra in istoria fotbalului moldovenesc, joia viitoare, în direct la Canal 3, în cazul în care va obține calificarea în primăvara europeană.

Alexandru Gaţcan nu a fost prezent la Gala FMF, iar trofeul a fost ridicat de tatăl său, Mihai. Mijlocaşul lui Rostov i-a devansat pe Alexandru Epureanu şi Artur Ioniţă. Gaţcan a fost ales cel mai bun fotbalist pentru a patra oară în ultimii cinci ani.

Sheriff Tiraspol a dominat Gala FMF din acest an, reuşind să obţină 7 trofee. Fundaşul grupării tiraspolene, Veaceslav Posmac a fost ales cel mai bun fundaş al anului, iar Vitalie Damaşcan a triumfat la categoria de cel mai bun atacant.

Cel mai bun stranier din Divizia Naţională a fost ales belgianul Badibanga de la Sheriff.

Echipa anului a devenit Sheriff, care săptămâna viitoare are meci crucial în Liga Europa. Tiraspolenii au nevoie de un egal pe terenul echipei FC Copenhaga pentru a-şi asigura calificarea în faza următoare a turneului.

Partida va fi transmisă de Canal 3, joi, 7 decembrie, de la ora 20:00.

Lasă un comentariu