Prinsă cu minciuna: Mandatii a restituit parţial datoria, deşi nega c-o are

Embed:

Vicepreşedintele Partidului "Demnitate şi Adevăr, Aliona Mandatii a fost prinsă cu minciuna. Deşi acum două zile aceasta afirma că nu are nicio datorie faţă de fostul său partener de afaceri, se pare că recent, Mandatii a transferat aproape două milioane de lei, din datoria de trei milioane,  în contul lui Nicolae Pascal. Cel puţin, asta afirmă Pascal într-o postare pe facebook.

Potrivit omului de afaceri, Aliona Mandatii a transferat banii imediat după ce el a ieşit în faţa presei şi a declarat că a acţionat-o în judecată. Nicolae Pascal afirma că în urma unui audit financiar efectuat la asociaţia agricolă din care cei doi fac parte, s-a constatat că vicepreşedintele partidului "Demnitate şi Adevăr" a acumulat o datorie de trei milioane de lei. Acum două zile, Aliona Mandatii califica drept minciuni declaraţiile fostului său partener şi îl ameninţa cu acţiune în judecată.

O zi mai târziu, după ce în presă au apărut documente care confirmă creanţa, adjuncta lui Andrei Năstase a recunoscut că este datornică, precizând însă că restanţa este mai mică de trei milioane de lei. 

Lasă un comentariu