PROCA, PLĂTIT de USATÎI. Primarul fugar i-ar fi oferit bani killerului ca să facă acuzaţii false

Embed:

Penalul fugar Renato Usatîi i-ar fi plătit killerului Vitalie Proca pentru ca acesta să facă acuzaţii mincinoase la adresa preşedintelui PD, Vlad Plahotniuc. Şi anume: să declare pentru televiziunea mafiotului Victor Țopa, Jurnal TV, că liderul democraţilor ar fi comandat omorul bancherului rus, Gherman Gorbunţov.

Asta a dezvăluit unul dintre organizatorii crimei, interlopul Ion Druță, alias Pisateli, pentru publicaţia Zeppelin Investigation.

"Renat nu înţelege ca mai devreme sau mai târziu la dânsul o să termină bani şi o să înceapă să-l şantajeze pe Renat. Proca cu familia lui care face toate prostiile acestea, o să trebuiască tare mulţi bani să-i dăie Renat la toată familia asta a lui", a menționat zappelin.md

Ion Druţă a mai declarat că va da în judecată autorii emisiunii Ora de ras de la Jurnal TV pentru calomnie.

"Cheianu aista care spune la Ora de ras ca eu am impuşcat trei trupuri, pe trei o dată. Eu nu am făcut nimic, eu de cinci ori am fost achitat în dosarul acesta. O să-i dau în judecată pentru asta", a zis autoritatea criminală, Ion Druță.

Potrivit procurorilor, anterior, interlopul Ion Druţă a recunoscut că a organizat uciderea lui Gherman Gorbunţov. Totodată, Druţă a dezvăluit că omorul bancherului rus a fost comandat de penalul fugar Renato Usatîi.

Printre cei care au făcut parte din grupul criminal se numără și killerul Vitalie Proca, condamnat în România pentru o altă tentativă de asasinat, dar și finul lui Ion Druță, Valeriu Halupa.

Anterior, şi Halupa a mărturisit într-o intervenţie la Publika TV că Usatîi este cel care a comandat omorul lui Gherman Gorbunţov. 

Lasă un comentariu