Produsele alimentare livrate şcolilor vor fi verificate minuţios

Embed:

Președintele Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc, cere un control mai strict al produselor alimentare livrate grădinițelor, școlilor și spitalelor. Liderul democraților a spus că a primit o scrisoare de la câțiva părinți care s-au plâns de calitatea proastă a produselor. Vlad Plahotniuc a anunțat că a sesizat instituțiile competente şi speră că vor fi întreprinse măsurile necesare.

"Dorim cu toții să vedem cât mai repede o îmbunătățire clară în alimentația copiilor și vom acționa insistent pentru a face ordine în acest domeniu și a proteja sănătatea oamenilor", a declarat președintele PDMVlad Plahotniuc.

Președintele PDM a vorbit şi despre starea proastă a drumurilor. Vlad Plahotniuc a menționat că sunt suficienţi bani pentru reabilitarea traseelor din țară, dar instituțiile abilitate nu au identificat cele mai bune soluții.

"În unele situații s-ar putea să fie nevoie de modificări legislative, în altele s-ar putea să fie nevoie de concediat niște persoane care nu își fac treaba, cert este că vom face tot ce este necesar pentru a mișca lucrurile în acest domeniu", a spus președintele PDMVlad Plahotniuc.

Potrivit Agenției de Stat a Drumurilor, 11 trasee naționale se află în proces de reabilitare.

Lasă un comentariu