Protest în centrul Capitalei. Locatarii sunt nemulţumiţi de construcţia unui bloc locativ cu mai multe etaje pe locul unei case particulare

Embed:

Protest în centrul Capitalei. Mai mulți locuitori de pe strada Ion Nistor sunt împotriva construcției unui bloc locativ cu multe etaje pe locul unei case particulare.

Oamenii susţin că infrastructura din zonă nu permite acest lucru, iar, din cauza lucrărilor, casele lor ar avea de suferit. Reprezentanţii Primăriei au declarat că nemulţumirile manifestanţilor au fost auzite, însă decizia finală îi aparține Consiliului Municipal. 

Mai mulți locuitori de pe strada Ion Nistor susțin că blocul ar  urma să fie ridicat pe locul unde se află o casă cu două nivele. Proprietarul locuinţei a solicitat să fie schimbat statutul lotului de pământ pe care se află casa, însă vecinii săi nu sunt de acord cu acest lucru.

Oamenii sunt îngrijoraţi că, din cauza lucrărilor de construcţie, locuințele lor ar avea de suferit, iar în zonă va fi aproape imposibil de ajuns cu maşina, din cauza lipsei locurilor de parcare.

Reprezentanţii Primăriei susțin că aleşii municipali urmează să vină cu o decizia finală în acest sens. 

Oamenii sunt nemulțumiți şi de felul în care s-au desfășurat dezbaterile publice în privinţa construcţiei acestui bloc. 

Proprietarul casei particulare în locul căreia ar urma să fie construit blocul a refuzat să ofere comentarii.

Lasă un comentariu