PUMNI și ADRENALINĂ. "Cupa campionului Constantin Ţuţu", la a patra ediţie

Embed:

Adrenalină, lovituri devastatoare şi tensiune la maxim. Aşa s-a desfăşurat a patra ediţie a turneului de muay thai "Cupa campionului Constantin Ţuţu", organizată la Chişinău. 28 de sportivi din 7 cluburi au împărţit pumni şi picioare în ring.

În cea mai aşteptată luptă, Mihai Pârgaru l-a învins pe Mina Manole şi a cucerit cupa. 

"A fost foarte greu, deoarece mi-au pus un adversar foarte bun - campion al republicii, campion european, dar eu am arătat că sunt ma bun", a zis luptătorul muay thai, Mihai Pârgaru.

Cel mai spectaculos knockout l-a reuşit Vadim Glavan care l-a trimis pe podea pe Constantin Ţenţa.

"Înainte mă luptam în categoria de 66 de kilograme, iar acum mă lupt în categoria mai grea - 75. Am făcut tot posibilul ca să câştig", a spus luptătorul muay thai, Vadim Glavan.

Luptătorii susţin că acest turneu reprezintă pentru ei o şansă de promovare.

"Fiecare luptător se bate pentru a ajunge undeva. Am şi eu un ţel pe care vreau să-l ating. Acum îmi rămâne să lupt şi să câştig", a afirmat luptătorul muay thai, Vlad Para.

Turneul a fost organizat de Federaţia Moldovenească de Muay Thai împreună cu Ministerul Tineretului şi Sportului. Pentru desfăşurarea competiţiei s-au cheltuit 50 de mii de lei.

"Muay thai mi-a schimbat viaţa. Am făcut muay thai şi am decis ca tinerii să practice acest gen de sport şi nu ultimul rând să aibă succesele pe care le am şi eu", a declarat deputatul PDM, deputat PDM

"Un lucru frumos este ca sportivii care s-au consacrat în acest sport continue tradiţia şi instituie competiţii în care se formează tânără generaţie de luptători", a afirmat ministrul Tineretului şi
Sportului, Victor Zubcu.

Toţi participanţii la turneu au primit medalii, diplome şi premii băneşti. 

Lasă un comentariu