Răzbunare CRUNTĂ la Vulcănești. Un tânăr a fost fotografiat nud de tatăl iubitei sale

Embed:

A fost atât de dezamăgit de iubitul fiicei sale, încât a decis să se răzbune în cel mai dur mod cu putinţă.

Tatăl unei minore din Vulcăneşti l-ar fi ameninţat pe prietenul acesteia cu o armă de foc. L-a dus într-un câmp şi l-a obligat să se dezbrace, apoi l-a fotografiat nud. Ulterior, a postat pozele pe o reţea de socializare.

În felul acesta, bărbatul s-a răfuit pentru un gest similar. Anterior, adolescentul ar fi fotografiat-o pe fiica acestuia, după ce ar fi întreţinut cu ea relaţii sexuale, iar pozele au ajuns în reţeaua globală. Când şi-a văzut copilul fără lenjerie intimă pe internet, bărbatul s-a înfuriat. El s-ar fi aflat sub influenţa alcoolului când l-ar fi ameninţat pe băiat.

Cazul a ajuns în atenţia poliţiei. 

"Este ieşit din comun că şi tânărul a publicat acele poze iniţial, dar şi acţiunile tatălui prin care a comis mai multe ilegalităţi. Tatăl fetei a fost reţinut pentru 72 de ore, această cauză penală va fi calificată sub mai multe capete de acuzare. Şi pe un caz şi pe altul, noi ne vom expune în comun cu Procuratura şi vom da o apreciere juridică a faptei", a spus șeful adjunct al Inspectoratului General al Poliție, Gheorghe Cavcaliuc.

Lasă un comentariu