Real Madrid a câştigat Liga Campionilor pentru al doilea an consecutiv

Embed:

Real Madrid a învins, aseară, Liga Campionilor pentru al doilea an consecutiv. Galacticii au zdrobit formaţia Juventus Torino, cu scorul de 4 la 1. Vedeta meciului a fost Cristiano Ronaldo, care a înscris două goluri. 

Prima repriză s-a încheiat la egalitate, cu scorul de 1 la 1. Ronaldo i-a dus pe spanioli în avantaj, în minutul 20, profitând de o pasă excelentă a lui Daniel Carvajal.

Galacticii s-au bucurat 7 minute, până când croatul Mario Mandzukic a egalat.

Realul a dat lovitura în repriza secundă, când a înscris două goluri, în doar trei minute, prin Cazemiro şi Ronaldo. Portughezul a devenit primul fotbalist din lume, care a marcat în 4 finale ale Ligii Campionilor. 

Juventus și-a văzut speranţele spulberate odată cu eliminarea lui Juan Cuadrado. Columbianul a primit două cartonaşe galbene, în mai puţin de 20 de minute, şi a părăsit terenul.

Asensio a închis tabela, iar galacticii au cucerit pentru a 12-a oară cea mai importantă competiţie europeană inter-cluburi. Câștigătoarea trofeului va fi premiată de UEFA cu 15 milioane şi jumătate de euro, în timp ce "Bătrâna Doamnă" se va alege cu 11 milioane.

Finala a fost urmărită cu sufletul la gură şi la Chişinău, unde microbiştii au invadat localurile care difuzat meciul. Moldovenii le-au ţinut pumnii favoriţilor și au făcut spectacol la fiecare gol înscris.

În Piața San Carlo din oraşul italian Torino, unde meciul a fost urmărit de 40 de mii de oameni, au avut loc incidente. Microbiștii au început să fugă pe neașteptate în toate părțile. O mie de suporteri au fost răniţi, dar, din fericire, niciunul grav.

Potrivit presei italiene, totul ar fi pornit de la o petardă aruncată de un fan.

Lasă un comentariu