Real Madrid învins! Spaniolii au pierdut acasă cu 0:1 meciul cu Betis Sevilla

Embed:

Surpriză de proporții în etapa a cincea din Campionatul Spaniei. Real Madrid a pierdut acasă cu scorul de 0 la 1 în faţa echipei Betis Sevilla. Marţea viitoare, galacticii se bat cu Borussia Dortmund în Liga Campionilor în direct la Canal 3. 

Cu excepţia lui Benzema, accidentat, pentru Real au evoluat toate vedetele, inclusiv Cristiano Ronaldo, aflat la primul meci în campionat după suspendarea primită în Supercupa Spaniei. Oaspeții au dat lovitura de grație în cel de-al patrulea minut de prelungiri prin Antonio Sanabria.

Realul rămâne fără victorie acasă în acest sezon din Campionatul Spaniei şi, pentru prima oară după 73 de meciuri, nu a reuşit să marcheze.

Marţi, 26 septembrie, madrilenii vor întâlni în deplasare echipa Borussia Dortmund în Liga Campionilor, iar partida va fi transmisă în direct la Canal 3, de la ora 21 și 45 de minute. 

Gruparea din Dortmund merge-ceas în Campionatul Germaniei. Borussia a învins aseara în deplasare cu 3 la 0 echipa  Hamburg.

După cinci etape disputate, Borussia Dortmund ocupă primul loc în clasament, având cu un punct mai mult decât a doua clasată, Bayern Munchen. 

Lasă un comentariu