Replica fostului principe. Nicolae Medford-Mills nu a fost lăsat să-şi vadă bunicul

Embed:

Scandalul declaşat după ce nepotul regelui Mihai I al României a fost împiedicat să-şi viziteze bunicul la reşedinta acestuia din Elveţia este departe de a se fi încheiat. Nicolae Medford-Mills a publicat un mesaj de nemulţumire pe pagina sa de Facebook.

Nepotul regelui Mihai I spune că este inuman să nu i se permită să-şi vadă bunicul. "Parcă am pierdut ceva din sufletul meu" a scris el pe pagina sa de facebook.

Nicolae Medford-Mills a postat mesajul după ce rudele sale i-au comunicat că regele Mihai nu doreşte să-l vadă şi chiar au chemat poliţia pentru a-l împiedica să intre în reşedinţa Alteţei sale din Elveţia. 

Mai mult, Casa Regală a depus o plângere pe numele fostului principe pentru tentativă de violare de domiciliu. 

Nicolae Medford-Mills a venit, în scurt timp, cu o replică.

"Cunoscându-l atât de bine, nu cred că el este cel care a decis ca noi să nu ne mai vedem. Dimpotrivă, știu că și-ar fi dorit mult", a scris nepotul regelui Mihai pe facebook.

Potrivit Agerpres, principesa Elena, mama lui Nicolae, i-a transmis fiului său că regele nu vrea să îl vadă, din cauza comportamentului său lipsit de principii morale. Ea şi-a exprimat şi întristarea că Nicolae nu a făcut nimic pentru a clarifica paternitatea presupusului său copil, o fetiță de aproape doi ani.

În august 2015, regele Mihai a anunţat printr-un comunicat că i-a retras titlul de principe nepotului său, fără să precizeze motivele.

A fost a treia excludere din ordinea succesiunii în Casa Regala a României: prima a avut loc în 1926, când tatăl regelui Mihai, Carol al doilea, a renunţat la tron pentru a se căsători cu Elena Lupescu.

A doua, în 1937, când fratele lui Carol al doilea, prinţul Nicolae, a renunţat la drepturile de membru al Casei Regale.

Lasă un comentariu