Replici dure de la reprezentanţii partidului penalului fugar Usatîi la adresa Mişcării Antimafie

Embed:
Mişcarea "Antimafie" vrea să dezbine protestatarii. Declaraţia a fost făcută de reprezentanţii formaţiunii "Partidul Nostru", după ce, ieri, vicepreşedintele "Antimafie" Daniela Bodrug, a calificat protestele de duminică  din faţa Parlamentui drept o acţiune politico-mafiotă antieuropeană. 

"Mişcarea Antimafie jonglează cu etichitări. Cu scopul de a dezbina şi a denigra mişcarea sincer-protestatară împotriva regimului mafiot", a declarat vicepreşedintele formaţiunii
"Partidul Nostru", Ilian Caşu.

Ieri, Daniela Bodrug a declarat că atât societatea civilă, cât și partidele din opoziție fac jocul unor oameni din umbră. Iar protestele de fapt sunt îndreptate împotriva președintelui PDM, Vlad Plahotniuc.

"Partidele din așa-zisa opoziție și societatea civilă au folosit cetățenii în lupta lor politico-mafiotă și nu mai există nicio îndoială că partidul de la guvernare și partidele din așa-zisa opoziție sub acoperirea societății civile sunt o apă și un pământ. Maia Sandu, concluzia este, nu este un om liber și pașii acestui partid sunt supravegheați și sunt dictați de nimeni altul decât Vlad Filat și partidul PLDM", a spus vicepreşedintele "Antimafie", Daniela Bodrug.

"Am protestat alături de oamenii care nu sunt de acord cu schimbarea sistemului electoral. Oricine este liber să vină la acest protest", a conchis preşedintele PAS, Maia Sandu.

Preşedintele formaţiunii "Partidul Nostru", Renato Usatîi, care se ascunde la Moscova de justiţia din ţara noastră, a intervenit în timpul unei conferinţe de presă prin internet. Întrebat despre proiectul privind combaterea propagandei străine, Usatîi a început să vorbească într-un limbaj jignitor cu reporterul Publika TV. 

"Sunteţi o domnișoara foarte frumoasă, foarte cultă nu am nimic contra dumnevoastră. Dar după pornografia care merge zilnic în adresa mea la televeziunea dumnevoastră, nu vreau să contactezi cu televiziunea pe care o reprezentaţi. Cu dumnevoastră poftim avem Whats UP, Skype, Messanger. Mai ales ca sunt un om neînsurat, putem discuta şi la trei noapte", a zis liderul formaţiunii "Partidul Nostru", Renato Usatîi.

Potrivit poliției, la mitingul de duminică al opoziţiei au venit aproape două mii de oameni, chiar dacă organizatorii au anunțat că vor fi zeci de mii de manifestanți.

Lasă un comentariu