Reținut de Poliție! Mister World Moldova 2016 vindea Ecstasy în cluburile de noapte

Embed:

Unul dintre cei mai frumoşi bărbaţi din ţara noastră, Anatolie Jalba, care anul trecut a reprezentat Moldova la concursul internaţional "Mister World", a fost reţinut pentru trafic de droguri.

Potrivit poliţiei, tânărul, în vârstă de 23 de ani, ar fi vândut, împreună cu un poliţist şi un bodybuilder, pastile Ecstasy în cluburile de noapte din Capitală. Anchetatorii susţin că cei trei şi-ar fi recunoscut vina.

Potrivit oamenilor legii, reţeaua de traficanţi ar fi fost organizată de un fost poliţist, în vârstă de 33 de ani, care, în ultima perioadă, lucra în calitate de gardă personală. Din grupare mai fac parte un sportiv cunoscut în lumea body building-ului, în vârstă de 26 de ani, şi modelul Anatolie Jalba. Ambii aveau misiunea de a vinde drogurile altor tineri, în cluburile de noapte şi spaţiile de agrement din Capitală.

Fiecare pastilă de Ecstasy era vândută cu până la 350 de lei.

În timpul reţinerilor, poliţiştii au găsit asupra lor, în total, 900 de pastile, în valoare de aproximativ 200 de mii de lei.

"Am constatat că aceste droguri au fost aduse în Moldova din UE, cel mai probabil din Olanda. O parte din lot l-am confiscat la poştă. Reţinuţii urmau să distribuie drogurile în localurile de agrement", a spus procurorul Corneliu Bratunov.

Gruparea a fost filată mai mult timp de poliţişti sub acoperire, care au cumpărat stupefiante de la învinuiţi. Doi dintre ei sunt cercetaţi în arest, iar al treilea aşteaptă decizia magistraţilor. Dacă vor fi găsiți vinovați, indivizii riscă până la 15 ani de închisoare. De la începutul anului, poliția a confiscat aproape 4000 de pastile Ecstasy.

Lasă un comentariu