Revolta localnicilor. Peste o sută de oameni din satul Puhoi au blocat drumul principal

Revoltă în satul Puhoi din raionul Ialoveni. Peste o sută de oameni au blocat, în această dimineaţă, drumul principal din localitate. Oamenii au încercat astfel să se facă auziţi de autorităţi, după ce acum câteva zile a fost anulată linia de autobuz care leagă satul lor de Capitală.

Decizia a fost luată la solicitarea administratorilor liniilor de microbuz care tranzitează localitatea Puhoi. 

Oamenii spun că decizia Agenţiei Naţionale Transport Auto de a ridica plăcuţele de înmatriculare ale autobuzelor de pe linia Puhoi-Chişinău le-a creat incomodităţi. Singura soluţie pentru a ajunge în Capitală sunt microbuzele care tranzitează localitatea. Acestea însă sunt mereu pline.

"La solicitarea agenților economici care tranzitează localitatea au fost ridicate plăcuțele cu numere de înmatriculare și au fost ridicate și certificatele de înmatriculare ale autocarului. Din aceste considerente, oamenii s-au revoltat", a spus primarul satului Puhoi, Petru Frunze.

Oamenii sunt indignaţi mai ales pentru că au contribuit financiar şi ei la cele două autobuze de pe linia Puhoi-Chişinău, care au fost cumpărate în 2016. Agenţia Naţională Transport Auto nu a comentat, deocamdată, situaţia.

Lasă un comentariu