S-au distrat trăgând focuri de armă în aer! Doi indivizi au fost reținuți de oamenii legii

Embed:

Doi bărbaţi din Capitală au băut până când s-au îmbătat criţă şi au ieşit la plimbare cu pistolul. Ca să se distreze, unul dintre indivizi a tras câteva focuri de armă în aer, în plină stradă. Spre ghinionul său, însă, în preajmă tocmai trecea un echipaj de patrulare, aşa că pistolarul şi amicul său au fost reţinuţi.

Incidentul a avut loc noaptea trecută, pe strada Petricani din Capitală. 

Oamenii legii susţin că, după ce a văzut poliţia, individul, în vârstă de 41 de ani, a aruncat arma şi a încercat să fugă. Atât el, cât şi prietenul său de pahar au fost reţinuţi.

"Ne deplasam din direcţia şoselei Balcani spre Petricani. Am observat două persoane pe partea carosabilă, se deplasau. Când aproape să ne apropiem, în drept cu noi s-a auzit o bubuitură. Ne-am oprit, am văzut cum se aruncă arma, un pistol de model necunoscut, posibil calibrul nouă milimetri. Persoanele au fost reţinute", a spus inspectorul de patrulare, Vitalie Guzun.

"Deplasându-ne la faţa locului, am descoperit că în timp ce un echipaj al Inspectoratului Naţional de Patrulare se deplasa pe strada Petricani, au observat două persoane de gen masculin dintre care una a scos un pistol  şi a efectuat trei împuşcături în aer. Tuburile de cartuşe au fost găsite pe marginea carosabilului, iar arma a fost găsită aruncată în fâşia forestieră de pe marginea străzii", a afirmat ofiţer de urmărire penală, Adrian Vîsoțchi.

Chiar şi aşa, bărbatul a negat totul. Mai mult, el a declarat că, de fapt, poliţia ar fi tras focuri de armă.

Dacă va fi găsit vinovat, individul riscă până la şapte ani de închisoare. 

Lasă un comentariu