Salvată de părinţi. O elevă din România a reuşit să iasă din "jocul morţii"

Embed:

O adolescentă de 13 ani din oraşul Timişoara, România a reuşit cu mare greu să scape cu viaţă din  jocul morţii. Fata spune că a intrat din curiozitate în joc, dar a trăit un adevărat calvar. Cei care au ajutat-o să iasă din grup au fost părinţii, iar acum eleva face terapie cu un psiholog pentru a depăşi trauma. Colegii noștri de la DIGI 24 au făcut un material în care este descris chinul prin care a trecut fata.

Adolescenta povestește cu spaimă că, deși a blocat numărul de pe care a fost sunată, teroarea abia începea.

Amenințările așa zisului administrator au speriat-o atât de mult, încât adolescenta a povestit totul părinților. 

Părinții au resetat telefonul mobil și au schimbat cartela, însă nu a ajutat. Administratorul putea să monitorizeze prin intermediul dispozitivului smart tot ce se întâmplă în încăperea în care aceasta se afla. Așa că familia a decis să predea telefonul poliției. De atunci, amenințările au încetat. Eleva vrea acum să-l salveze pe un coleg de-al său, care este încă în joc.

Copila face acum terapie cu un psiholog pentru a depăși trauma.

Jocul morții a apărut în urmă cu doi ani în Rusia. De atunci, peste 130 de tineri din această țară și-au pus capăt zilelor. În Republica Moldova jocul a ajuns prin regiunea transnistreană, unde un băiat s-a sinucis. Iar în Capitală, doi adolescenți s-au sinucis după ce au intrat în așa zisele grupuri ale morții.

Lasă un comentariu