Şapte funcţii cheie de la Primăria Capitalei! Autorităţile municipale sunt în căutarea candidaturilor potrivite pentru a le ocupa

Embed:

Şapte funcţii cheie de la Primăria Capitalei sunt libere, aşa că autorităţile municipale sunt în căutarea candidaturilor potrivite pentru a le ocupa. Condiţiile concursului de suplinire a posturilor vacante vor fi, însă, făcute publice abia după publicarea anunţului în Monitorul oficial. 

Reprezentanţii Primăriei Chişinău au anunţat, astăzi, că au nevoie de şapte şefi de Direcţie.

Se caută specialişti competenţi care vor prelua conducerea Direcţiilor Finanţe, Transport, Educaţie şi Comerţ.

De asemenea, sunt vacante fotoliile de şef la Direcţiile Locativ-Comunală, Autorizare şi Disciplină în Construcţii şi Protecţia Drepturilor Copilului.

În prezent, subdiviziunile respective sunt conduse prin interimat.

După ce vor fi selectaţi noii şefi de Direcţii, funcționarii care asigură interimatul vor reveni în funcțiile lor de bază.

Astăzi, primarul interimar Silvia Radu a îndemnat persoanele interesate să aplice la concurs şi a dat asigurări că acesta va fi unul transparent.

Informaţia privind condiţiile de desfăşurarea a concursului va fi făcută publică pe pagina web a Primăriei Chişinău, dar şi pe portalul guvernamental al funcţiilor publice cariere.gov.md.

Lasă un comentariu