Sărbători mai frumoase. Ionuţ Rotaru a plecat acasă cu peste 100 de mii de lei

Embed:

Sezonul şapte al emisiunii DA sau NU s-a încheiat cu o surpriză de proporţii pentru Ionuţ Rotaru, protagonistul ediţiei speciale difuzată în ajun de Revelion. Băieţelul îşi dorea un televizor pentru familia lui numeroasă, iar pentru a-i îndeplini visul băiatului, vedetele PRIME şi-au unit forţele şi au participat la jocul lăcomiei şi al norocului. Acestea au reuşit să câştige 9 mii 500 de lei, însă, datorită unui sponsor, Ionuţ a plecat acasă cu peste 100 de mii de lei.

Fiind o ediţie specială, startul emisiunii a fost dat de prezentatorul DEAL OR NOT DEAL din Malaezia – Owen Yap.  

Ulterior însă, cârma emisiunii a fost preluată de prezentatorul Dan Negru. Acesta a recunoscut că răvaşul trimis de Ionuţ Rotaru l-a emoţionat.

În scrisoarea trimisă pe adresa emisiunii DA sau NU, băiatul menţiona că tot ce îşi doreşte este să câştige bani pentru un televizor, deoarece cel pe care îl are acasă este vechi şi prea mic pentru 11 membri ai familiei. 

Răvaşul le-a sensibilizat şi pe trei dintre prezentatoarele PRIME TV, care au decis să joace pentru visul lui Ionuţ. Emisiunea însă a început cu ghinion. În prima servietă deschisă de prezentatoarea Lili Lozan se aflau 150 de mii de lei. 

"Doamne Dumnezeule, atât de multe emoţii şi aşa de complicat nu mi-a fost niciodată, când am văzut că am deschis 150 de mii, e una când deschizi la început, şi alta când deschizi pe parcursul emisiunii, m-am pierdut", a spus prezentatoarea PRIME TV, Lili Lozan.

Ionuţ a ales să joace cu servieta numărul 17, iar pe parcursul jocului, vedetele PRIME au deschis practic toate servietele cu sume mari. Într-un final însă, fetele împreună cu tatăl lui Ionuţ au ales oferta băncii - de 9 mii 500 de lei.

"De ieri seara mă tot gândeam, oare ce sume din alea mari o să scot, uite că am avut ghinionul să scot 250 de mii, eu nu-mi imaginez, eu nu ştiu cum a arătat , nu ştiu ce emoţii au prins toţi operatorii de aici din studiou", a zis prezentatoarea PRIME TV, Cristina Stamatin.

Cea mai norocoasă a fost Olivia Furtună, care a reusit sa deschidă doar serviete cu sume mici.

"Am avut o tactică, am ales cifre care nu prea au tangenţe cu evenimentele din viaţa mea, sau chiar poate care nu-mi plac şi am zis eu că tre să meargă tactica asta şi uite că a funcţionat",  zis prezentatoarea PRIME TV, Olivia Furtună.

Marea surpriză a fost anunţată la sfârşitul emisiunii. Directorul unei companii farmaceutice din ţară a decis să ofere un premiu familiei.

"Conducerea companiei a rămas profund impresionată de condiţiile precare în care locuieşte familia, creşte copiii, dar în acelaşi timp am fost plăcut impresionaţi de optimismul lor şi din aceste considerente, am hotărât să venim cu un mic aport", a zis director general companie farmaceutică, Vasile Cazacu.

"Ne gândeam că deja ce-i al nostru, e al nostru, macar cu atâta şi eram bucuroşi , dar dacă aşa s-a întâmplat să luăm premiul cel mare. Ne gândim să renovăm casa , să o aducem la condiţii bune", a spus tatăl lui Ionuţ, Veaceslav Rotaru.

Acesta a fost ultimul joc din ediţia a şaptea a emisiunii DA sau NU.

"A fost un sezon important şi a ajuns cel mai performant şi cel mai longeviv game quiz din istoria televiziunii din Moldova, cu cele mai mari audienţe, pentru asta le mulţumesc oamenilor din Moldova, Mulţumesc mult de tot", a afirmat prezentatorul emisiunii DA sau NU, Dan Negru.

Lasă un comentariu