Se caută un slogan pentru ARENA CHIȘINĂU. Ministrul Economiei şi Infrastructurii a prezentat regulamentul, dar şi modalitatea de participare la concurs

Embed:

Grupul de lucru responsabil de proiectul Arena Chişinău a lansat astăzi un concurs în cadrul căruia va fi selectat sloganul instituţiei. Ministrul Economiei şi Infrastructurii, Chiril Gaburici a prezentat regulamentul, dar şi modalitatea de participare la concurs.

"Dat fiind faptul că este un proiect de talie naţională ne dorim ca toţi doritorii să participe. Va fi o preselecţie şi vor fi alese zece slogane, care vor avea cele mai multe aprecieri şi distribuiri pe reţeaua de socializare", a declarat ministrul Economiei şi Infrastructurii, Chiril Gaburici.

La concurs poate participa orice doritor care va putea propune  maxim trei slogane. Acesta va dura până în 15 mai, iar marele câştigător va fi ales de un juriu din care vor face parte președintele Parlamentului Andrian Candu, ministrul Educației, Culturii și Cercetării, Monica Babuc, dar şi ministrul Economiei și Infrastructurii, Chiril Gaburici.

Complexul ultramodern, ce se va întinde pe o suprafață de zece hectare şi urmează să fie construit la Stăuceni, în cadrul unui parteneriat public-privat. 

Lasă un comentariu