Se tem de uninominal. Opoziţia nu are personalităţi pe care le-ar putea promova în funcţia de deputat

Embed:

Opoziția se teme de votul uninominal pentru că nu are personalități pe care le-ar putea promova în funcţia de deputat.

Atât Partidul Acțiunie și Solidaritate, cât și platforma Demnitate și Adevăr se rezumă la Maia Sandu și, respectiv, Andrei Năstase, sunt de părere analiștii invitați, ieri seară, la emisiunea Fabrika de la Publika TV.

"Dreapta care au reușit să promoveze în ultimul timp vreo doi lideri, mai vizibili, mă refer la PAS și la Platforma DA și despre cohorta politicienilor ascunși în spatele lor despre care noi nu știm mai nimic. Aceste partide sunt în mod clar dezavantajate de uninominal", a declarat analistul politic, Corneliu Ciurea.

Părerea analiștilor este confirmată de oamenii de rând, care o cunosc doar pe Maia Sandu și Andrei Năstase:

"- Cunoaşteţi pe cineva din Partidul Acţiune şi Solidaritate. – Nu, mă scuzaţi. Dar din Partidul Demnitate şi Adevăr? – Nu, nu cunosc pe nimeni".

"- Demnitate şi Adevăr? Din câte ţin minte eu unul era Maia Sandu, unul era Năstase, dar aşa membrii nu îi ştiu, mai mult adică, în afară de aceştia doi".

" -Cunoaşte-ţi pe cineva din Partidul Acţiune şi Solidaritate? – Nu. - Dar din Partidul Demnitate şi Adevăr? – Nici nu vreau să aud de dânşii. – De ce? – Că nu îmi plac".

Lasă un comentariu