Secretele Castelului. Urmărţi luni la Prima Oră o ediţie de la Castelul Mimi

Embed:

Exact un an in urma, colegii de la Prima Ora v-au aratat în premiera singurul castel din ţară – castelul vinicol MIMI. Chiar înainte de deschiderea oficială, echipa matinalului de la Prime va arătat pentru prima dată, toate tainele reşedinţei boierului MIMI din satul Bulboaca, raionul Anenii Noi.

Colegii noştri v-au povestit istoria uitată a locului, au coborât în beciurile cu istorie, unde au găsit vinuri vechi, v-au arătat cum e sa faci o nuntă la castel şi au pregătit la cuptor o reţetă veche moldovenească. Şi în acest an Prima Oră pregăteşte o ediţie specială din care veţi afla şi mai multe curiozităţi.

Cavalerii în armură de epocă sunt cartea de vizită a unui castel. Localnicii ne-au depănat amintiri unice despre boierul MIMI.

Mii de turişti din toată lumea au trecut pragul Castelului şi al restaurantului care are un meniu inspirat din bucataria franceză, dar influienţat de bucătăria moldovenească. Reţeta de Babă Neagră cum numai la nord se găteşte si la Bulboaca se găseşte.

Luni, cu începere de la ora 07:00 ve-ţi afla şi cine dintre artiştii îndrăgiţi de moldoveni este angajat… programist la Castel. Despre podgorii, productia de vinuri, havuzul care cântă, piscină şi spa cu vinuri.

Lasă un comentariu