Şeful unei întreprinderi municipale din Bălți care este responsabilă de evacuarea gunoiului şi-a dat demisia. Care este motivul pentru care acesta a lăsat postul

Embed:

În plină criză a deşeurilor, conducerea Întreprinderii Reparaţie şi Construcţie Drumuri din Bălţi, care este responsabilă de evacuarea gunoiului din oraş, şi-a dat demisia. Anunţul a fost făcut astăzi de directorul întreprinderii, Serghei Pcela. Acesta susţine că nu a mai rezistat presiunilor primarului fugar Renato Usatîi.

"Eu, cu echipa mea cu care eu am venit, propunem lui domnul primar Usatâi, noi ne dăm toţi demisia. Adjunctul meu şi glav inginer. Consider că nu e corect de lucrat sub așa pressing, neînțelegere și cu distanță de două mii de kilometri", a spus şeful Direcţiei Reparaţie şi  Construcţie Drumuri Bălţi, Serghei Pcela.

Serghei Pcela spune că este imposibil să gestioneze instituţia în condiţiile în care edilul nu mai este la Primărie de aproape un an şi jumătate. El recunoaşte că autorităţile din Bălţi au intrat în impas şi nu s-ar fi descurcat cu evacuarea gunoiului. Potrivit lui, primăria nu are angajaţi, nu are transport şi nici loc pentru depozitarea deşeurilor.

"Trebuie asta nu de socotit că asta e politică. Politică lasă să facă politicienii. Noi vorbim de situația care s-a creat. Eu nu odată am spus la conducerea care a rămas la Bălți: haideți să ne întâlnim cu firma aceasta, să ne lase containere, să ne ajute un pic. Nu! Dacă te duci la o discuție cu acela, gata, se începe vorbă aiurea de trădător și alta", a mai adăugat şeful Direcţiei Reparaţie şi  Construcţie Drumuri Bălţi, Serghei Pcela.

Pcela susţine că primarul fugar Renato Usatîi nu este interesat de activitatea întreprinderii.

"El nici nu vrea să ridice receptorul, dar asta nu-i normal. Eu cu primarul nici pe telefon nu pot să discut. Reieşind din această situaţie, eu nu pot să conduc", a afirmat şeful Direcţiei Reparaţie şi  Construcţie Drumuri Bălţi, Serghei Pcela.

Serghei Pcela conduce întreprinderea din vara anului 2015.

Lasă un comentariu