Semifinale de foc. Real - Atletico şi AS Monaco - Juventus Torino, la PRIME TV

Embed:

Real - Atletico Madrid şi AS Monaco - Juventus Torino sunt semifinalele Ligii Campionilor din acest sezon. Tragerea la sorţi a avut loc astăzi în Elveţia. Meciurile din semifinale vor avea loc la începutul lunii mai şi vor fi transmise de Prime.

Formaţiile Real Madrid şi Atletico Madrid, finalistele de anul trecut din Liga Campionilor, se vor bate în actuala ediţie în semifinalele competiţiei. Cele doua echipe se vor întâlni pentru al patrulea an consecutiv în cea mai tare competiţie intercluburi din lume.

Real a câştigat finalele din 2014 şi 2016, iar în 2015 a eliminat gruparea Atletico din sferturile de finală. Prima manşă va avea loc pe data de 2 mai şi va fi transmisă de Prime.

În cealaltă semifinală, Juventus Torino va juca împotriva revelaţiei acestui sezon, AS Monaco. Cele doua formaţii s-au întâlnit ultima dată în urmă cu doi ani, în sferturile de finală. Gruparea torineză s-a calificat atunci cu scorul general de 1 la 0.

Partida tur dintre cele două formaţii se va disputa pe data de 3 mai şi de asemenea va fi transmisă de Prime. Finala competiţiei va avea loc pe data de 3 iunie, la Cardiff.

Lasă un comentariu