Semafoarele de pe bulevardul Ștefan cel Mare, luminează în formă de inimioare pentru toți îndrăgostiții

Embed:

În luna iubirii, poliţia le-a făcut un cadou romantic locuitorilor Capitalei. De astăzi, zeci de inimioare strălucesc, la propriu, pe semafoarele de pe bulevardul Ştefan cel Mare. Iniţiativa le aparţine reprezentanţilor Inspectoratului General al Poliţiei, care şi-au propus să-i felicite astfel pe locuitorii oraşului cu ocazia Zilei Îndrăgostiţilor. 

Dimineaţa, îndrumaţi de poliţişti, angajaţii întreprinderii Semafor-Service au început să lipească inimi pe indicatoarele luminoase. 

Poliţiştii spun că sticherul în formă de inimă, lipit pe semnalizatorul de culoare roşie, reprezintă un îndemn pentru toţi îndrăgostiţii care aşteaptă la semafor să se sărute. De ziua îndrăgostiţilor, astfel de simboluri vor aparea la semafoarele din toate intersecţiile de pe bd Ştefan cel Mare.

"Dragostea asta e tot. Avem o deosebită plăcere să fim astăzi lângă cetăţeni, să le dorim O sărbătoare frumoasă, plină de dragoste, poliţia este lângă dumnealor", a spus şeful adjunct al Poliţiei Capitalei, Silviu Mușuc.

Locuitorii Capitalei s-au arătat plăcut surprinşi de iniţiativa poliţiei, iar unii îndrăgostiţi nu au ezitat să-şi facă declaraţii de dragoste în intersecţii.

Pe semafoarele de pe bulevardul Ştefan cel Mare au fost lipite aproape 130 de stichere în formă de inimă. 

Lasă un comentariu