Serafim Urechean: Maia Sandu și Andrei Năstase au compromis mișcările de protest din țara noastră

Embed:

Maia Sandu și Andrei Năstase au compromis mișcările de protest din țara noastră. Declarația a fost făcută de fostul primar al Capitalei, Serafim Urechean, la o emisiune de la postul TVC 21.

Urechean mai spune că liderii opoziției se contrazic. Asta pentru că, acum un an, ei erau cei care strigau că vor alegerea directă a deputaților, iar acum se pronunţă împotriva schimbării sistemului de vot.

"Ei erau cei care țipau în stradă circumscripții uninominale, ca apoi să se întoarcă la, cum zicea unul din președinții Parlamentului, la 380 de grade. Dvs nu credeți în viitorul politic al Maiei Sandu și al lui Andrei Năstase. Nu", a spus fostul primar al Capitalei, Serafim Urechean.

Fostul primar al Capitalei susține introducerea votului uninominal, deoarece, spune el, astfel situația politică din țară s-ar putea îmbunătăți.

"Eu consider că primul Parlament care a fost ales pe circumscripții uninominale a fost cel mai eficient. Fiecare deputat trebuie să-și cunoască alegătorii", a zis fostul primar al Capitalei, Serafim Urechean.

Serafim Urechean a mai declarat că, dacă sistemul electoral va fi modificat, el va candida la viitoarele alegeri parlamentare. 

Lasă un comentariu