Sergiu Sîrbu: Coaliţia de guvernare va trebui să înfrunte, în 2018, atacurile populiste ale opoziţiei

Embed:

Coaliţia de guvernare va trebui să înfrunte, în 2018, atacurile populiste ale opoziţiei, care va face tot ce îi stă în puteri ca să denigreze acţiunile puterii. Declaraţia a fost făcută de deputatul Partidului Democrat Sergiu Sîrbu, care a participat aseară la emisiunea Replica de la Prime. La rândul lui, socialistul Vlad Batrâncea a menţionat că PSRM nu va colabora, în niciun caz, cu cei de la guvernare. 

"Chiar după prima şedinţă a acestei sesiuni putem spune foarte clar că nici de o colaborare nu poate fi vorba. Dacă acest Parlament va lucra în această ordine de idei, înseamnă că nu poate fi vorba nici de proiecte sociale, nici nişte proiecte care aşteaptă societatea. Sunt nişte proiecte populiste şi electorale", a spus deputatul PSRM, Vlad Batrâncea.

"Mă gândeam că ar trebui să încep cu priorităţile noastre, care evident din totdeauna au fost şi vor rămâne bunăstarea cetăţenilor. Dar observ că va trebui în acest an, în afara ca să ne concentrăm pe acţiuni socile, va trebui să ne concentrăm şi împotriva acelor minciuni, pe care iată le aud, în stânga mea, acele populisme, acel cinism şi acea ipocrizie fără margine ale opoziţiei. Practic de la prima şedinţă s-a început cu un populism", a declarat deputatul PDM, Sergiu Sîrbu.

La rândul lui, analistul politic Corneliu Ciurea a menţionat că, în acest an electoral, confruntările dintre coaliţia de guvernare şi opoziţie vor fi şi mai aprige.

"Nu avem cum să evităm acest lucru, putem doar să regretăm că tonalitatea discuţiilor va creşte, dar într-o perioadă electorală, confruntarea este iminentă. Subiectul furtului bancar, din păcate pentru PD nu va putea fi scos de pe agenda zilei. Chiar dacă PD-ului nu i se poate imputa în mod direct acest lucru", a afirmat analistul politic Corneliu Ciurea.

Lasă un comentariu