Sexy la plajă. Designerii autohtoni spun ce costume de baie sunt în vogă

Sezonul estival se apropie cu paşi grăbiţi, aşa că mai avem puţin timp pentru a ne tonifia corpurile şi a ne pregăti ţinutele pentru plajă. În acest an sunt în trend costumele întregi, cu tăieturi asimetrice, şi cele din două piese, care au bustieră sau volănaşe. 

Specialiştii spun că atunci când alegem costumul pentru plajă trebuie să ţinem cont de siluetă. Femeile mai plinuţe, de exemplu, pot opta pentru costume de baie dintr-o singură piesă. 

"De obicei domnişoarele aleg întregi fără plasa de la mijloc sau cu decolteul adânc pentru că au vergeturi sau unele imperfecţiuni ale corpului, dar unele optează şi pentru a-şi modela silueta", a spus consultantul în vînzări, Crina Răileanu.

Există costume sexy şi pentru tinerele care nu au forme voluptoase.

"Avem costumul ăsta de baie care este cu volănaşe şi care pune în evidenţă fetele cu pieptul mic. Avem şi topuri mult mai îndrăzneţe, pentru fetele care vor să fie mult mai sexi şi să pună în evidenţă breteluţele din spate şi astfel şi slipii sunt mai minusculi", a adăugat consultantul în vînzări, Crina Răileanu.

Designerii spun că, în acest an, în vogă sunt costumele de baie în culori pastelate. 

Preţurile costumelor de baie create de designerii autohtoni variază între 200 şi 450 de lei.

Lasă un comentariu