Sheriff Tiraspol a rămas fără un dintre cei mai buni fotbalişti din ultimele luni

Embed:

Sheriff Tiraspol a rămas fără un dintre cei mai buni fotbalişti din ultimele luni. După ce a marcat golul care a calificat echipa în grupele Ligii Europei, Cyrille Bayala din Burkina-Faso s-a transferat la cvadrupla campioană a Franţei, Lens.  Suma transferului nu a fost făcută publică, însă conform site-urilor de specialitate, Cyrille Bayala este cotat la 550 mii de euro. Bayala a semnat cu noua sa echipă un contract valabil pe 4 ani.

"Din păcate pentru Sheriff oferta a venit foarte târziu şi i-a pus în imposibilitatea de a achiziţiona un alt fotbalist pe această poziţie. Oferta a venit acum două săptămâni. La dorinţa expres a fotbalistului şi s-a produs acest transfer", a spus impresarul Leonid Istrati.

Suma transferului nu a fost făcută publică, însă conform site-urilor de specialitate, Cyrille Bayala este cotat la 550 mii de euro.

MijloMijlocaşul ofensiv, Bayala are 21 de ani şi a ajuns la Sheriff în 2016. Timp de un an el a jucat 38 de meciuri pentru echipa tiraspoleană şi a marcat de 11 ori. El a devenit campion al Moldovei cu Sheriff şi a câştigat Cupa Moldovei.

Deja fără Bayala, Sheriff se pregăteşte pentru meciurile din grupele Ligii Europei. "Viespile" le va avea drept adversare formaţiile FC Copenhaga, Lokomotiv Moscova şi Fastav Zlin din Cehia.

Toate meciurile cu participarea clubului Sheriff, acasă sau în deplasare, vor fi televizate în direct de Canal 3.

Lasă un comentariu