Sheriff Tiraspol a remizat. Campioana Moldovei a egalat FC Lokomotiv, meciul s-a terminat cu scorul de unu la unu

Embed:

Rezultat remarcabil pentru campioana Moldovei în Liga Europa. Sheriff Tiraspol a incheiat la egalitate scor 1 la 1 meciul de acasă cu Lokomotiv Moscova, care ocupă poziţia secundă în Campionatul Rusiei. 

Presa rusă a scris astăzi că Lokomotiv a avut noroc şi a plecat acasă cu un punct datorită paradelor reuşite de portarul Guilerme. De partea cealaltă, jucătorii Sheriff-ului visează acum la o calificare istorică în primăvara europeană. 

Lokomotiv Moscova, care are un lot evaluat la 60 de milioane de euro, a dechis scorul în minutul 17, prin Anton Miranciuk, după o fază superbă creată de jucătorii ruşi.

Imediat după ce echipa lor favorită a deschis scorul, fanii lui Lokomotiv au declanşat iadul în tribună cu un show pirotehnic de zile mari.

Bucuria moscoviţilor nu a durat mult. În minutul 31, Badibanga a egalat după ce arbitrul a fost ajutat de tehnologia video de pe linia porţii. 

1 la 1 după prima repriză. Sheriff Tiraspol a demonstrat că are caracter şi a egalat scorul în faţa marelui Lokomotiv Moscova. Golul tiraspolenilor a fos validat cu ajutorul tehnologiei de pe linia porţii. Este o premieră pentru Moldova validarea unui astfel de gol cu o astfel de tehnologie.

"Am văzut pentru prima dată tehnologiile fotbalului modern, proba video. Dacă ea nu ar fi exista, acum, eu cu siguranţă aş fi întrebat: "De ce a fost validat golul?". Acum însă nu mai pot emite pretenţii", a spus antrenorul Lokomotiv Moscova, Iurii Siomin.

Sheriff a dominat categoric echipa Lokomotiv şi a ratat câteva ocazii monumentale. Salvatorul ruşilor a fost portarul Guillherme, care a avut două parade spectaculoase pe final de meci.

Scorul final a fost de 1 la 1, iar Sheriff a încheiat la egalitate al treilea meci consecutiv din faza grupelor. Cele trei rezultate de egalitate au îmbogăţit clubul cu 360 de mii de euro. Jucătorii Sheriff-ului se gândesc deja la calificarea în faza următoare a competiţiei.

"După acest rezultat mai avem şanse la calificarea în runda următoare. Din câte am înţeles şi Zlin a terminat la egalitate meciul cu FC Copenhaga, scor 1-1. Şanse mai sunt, deci pentru această remiză este un rezultat bun", a menționat mijlocașul Sheriff Tiraspol, Gheorghe Anton.

"În Liga Europa toate meciurile sunt dificile. Fie cu Zlin, în deplasare sau acasă, fie cu Lokomotiv, acasă sau în deplasare. Nu pot să prezic ce va fi, dar şanse avem atât noi, cât şi Lokomotiv cu Copenhaga", a precizat fundașul Sheriff Tiraspol, Veaceslav Posmac.

De partea cealaltă, antrenorul lui Lokomotiv a rămas impresionat de jocul lui Sheriff.

"Un rezultat bun pentru noi. Și asta pentru că Sheriff a jucat foarte bine şi a avut o susţinere enormă din partea spectatorilor. Băieţii mei ştiau că adversarul va da totul în teren şi va fi agresiv. Însă, într-o oarecare măsură, a fost ceva neaşteptat pentru noi", a mai adăugat antrenorul Lokomotiv Moscova, Iurii Siomin.

Celălalt meci al grupei F, dintre Zlin şi FC Copenhaga de asemenea s-a încheiat la egalitate scor 1 la 1. Gruparea cehă a deschis scorul în minutul 11, iar danezii au egalat opt minute mai tarziu. Partida a fost întreruptă circa 20 de minute din cauza ceţii.

După 3 etape disputate, Lokomotiv ocupă primul loc în grupă cu cinci puncte al activ, fiind urmat la două puncte de FC Copenhaga şi Sheriff. Cehii de la Zlin se află pe ultima poziţie cu două puncte la activ.

Peste două săptămâni, Sheriff va întâlni în deplasare echipa Lokomotiv Moscova în direct la Canal 3 de la ora 20:00.

Lasă un comentariu