Show marca FULGER. Subdiviziunea de elită a MAI a marcat 26 de ani de la fondare

Embed:

Focuri de armă în Capitală. Acestea au fost trase la sediul Brigăzii de poliţie cu destinaţie specială Fulger, care a marcat, astăzi, 26 de ani de la fondare. Cu această ocazie, angajaţii subdiviziunii de elită a Ministerului de Interne au pregătit un adevărat show cu lupte corp la corp şi reţineri spectaculoase.

De ziua lor, mascaţii de la Fulger au arătat tot ce ştiu să facă mai bine. Poliţiştii au simulat o reţinere de infractori, care au atacat o coloană oficială. 

La exerciţiu a participat şi poliţistul Roman Atcaci, în vârstă de 29 de ani, care a mers pe urmele tatălui său, Grigore Atcaci, veteran al brigăziii cu destinaţie specială Fulger. Bărbatul spune că a retrăit emoţiile de odinioară.

Aplicaţiile au fost urmărite cu sufletul la gură de rudele, superiorii şi foştii colegi ai politiştilor.

La eveniment au participat ministrul de Interne, Alexandru Jizdan, şi premierul Pavel Filip.

"Prin tot ce faceţi contribuiţi la o nouă imagine a poliţiei, care se bucură tot mai mult de încrederea poporului şi de respectul instituţiilor naţionale şi internaţionale", a menționat premierul Pavel Filip.

"Cu certitudine vreau să vă spun că capacitatea lor de a lupta este una net superioară", a spus ministrul de Interne, Alexandru Jizdan.

"26 de ani de acum consider că este o maturitate ca efectivul brigăzii să demonstreze ce a primit pe parcursul activităţii: o performanţă, o pregătire adecvată, un serviciu calitativ în folosul cetăţeanului", a afirmat omandantul BPDS Fulger, Vasile Ivas.

Cei mai buni foşti şi actuali angajaţi ai subdiviziunii au primit diplome din partea premierului Pavel Filip. Brigada de poliţie cu destinaţie specială „Fulger” a fost creată în anul 1991.

Lasă un comentariu