Show marca Prime TV. Super producţia WOW KIDS va fi lansată pe 6 mai, la ora 20:00

Embed:

O săptămână ne mai desparte de cel mai aşteptat spectacol din această primăvară - WOW KIDS. În seara de 6 mai, telespectatorii PRIME vor avea parte de un show de excepţie. Cei mai carismatici copii din ţară îşi vor prezenta talentele, care vor fi evaluate de un juriu competent, format din interpreţii Nicu Ţărnă, Natalia Gordienko şi coregraful Teodor Rădulescu. 

Totul este pregătit pentru cel mai așteptat show din această primăvară. Decorul e instalat, reflectoarele au fost conectate, prezentatorii au făcut probe de microfon, mai rămâne ca regia să dea semnalul de Start. Rând pe rând, cei mai  carismatici copii din ţară vor veni aici în platoul de la Prime TV, pentru a-şi demonstra talentul. Din aceste fotolii, juraţii vor decide cine este cel mai wow copil din Moldova.

Juraţii sunt copleşiţi de emoţii. Ei au recunoscut că misiunea care a căzut pe umerii lor nu este una uşoară. 

"Aştept un show deosebit şi întradevăr va fi un show chiar extraodinar. Este foarte greu să jurizezi copii. Eu vreau tuturor să le pun nota zece, dar din păcate este un concurs şi este un show şi trebuie să avem şi alte note", a spus juratul WOW KIDS, Natalia Gordienko.

"Am fost încântat să aflu că voi fi în juriu. Abia mai târziu am aflat cât de greu este să fii în juriu şi să pui note unor copii şi în timpul când o faci şi după când ţi se pare că a-i fi putut da mai mult, dar nu poţi", a menționat juratul WOW KIDS, Teodor Rădulescu.

"Este prea complicat într-un număr atât de mare de copii talentaţi să îl alegi pe cel mai bun, este foarte subiectiv. Cert este că toţi cei care participă în acest proiect deja sunt învingători şi se ştie că nu există lucruri pur şi simplu sau întâmplătoare", a afirmat juratul WOW KIDS, Nicu Ţărnă.

Ceva mai degajată este atmosfera din culise. Părinţii spun că au emoţii mai mari decât copiii.

În pauza dintre filmări, am reuşit să vorbim şi cu prezentatorii WOW KIDS, care şi-au împărţit rolurile. Ludmila Bălan este cea care susţine participanţii pe scenă.

"Suntem în culise la wow kids, emoţii nemaipomenite aici, copii sunt absolut fantastici, o să vă uimească, chiar nu credeam că în Moldova sunt asemenea copii. Mă bucur tare", a precizat prezentatoarea WOW KIDS, Ludmila Bălan.

Iar Mircea Marco este cel care stă în Backstage, unde îi încurajează pe concurenţi, alături de părinţi şi rude.

"Copilaşii sunt extraordinari, ne uimesc şi cu talentele  lor şi în comunicare sunt foarte emotivi, ne fac şi să râdem şi să lăcrimăm. Deci este un proiect extraordinar care sunt convins că o să prindă la publicul nostru", a specificat prezentatorul WOW KIDS, Mircea Marco.

Alte detalii despre emisiunea WOW KIDS rămân "în spatele cortinei". Deocamdată, vă putem spune că lupta este crâncenă, întrucât cel mai WOW copil din Moldova se va alege cu un premiu de o sută de mii de lei. Pe 6 mai, începând cu ora 20:00, staţi cu ochii pe PRIME, pentru a urmări prima ediţie a super-proiectului "Wow Kids". 

 

Lasă un comentariu