Show marca PRIME TV! Vedeta "WOW KIDS" Corneliu Gheorghiţă, la "Prima Oră"

Embed:

Povestea lui de viaţă a emoţionat până la lacrimi, iar talentul său a cucerit o ţară întreagă. Vorbim despre Corneliu Gheorghiţă, unul dintre finaliştii show-ului "Wow Kids" de la PRIME, care are o memorie fenomenală.

Băiatul care a început să înveţe pe de rost poezii, pentru a i le spune fratelui său bolnav, a fost invitat, astăzi, la matinalul "Prima Oră". El a recitat pentru telespectatorii PRIME poezia lui Ion Pribeagu, "Calul lui Guţă". 

Cornel a mărturisit că, după participarea la show-ul WOW KIDS, viaţa lui a luat o altă întorsătură.

"Părinţii sunt foarte mândri de mine şi spun că o să mă încurajeze şi pe viitor o să mă ajute cu tot ce pot ei să mă ajute. Tata zice că vrea mai repede să se întoarcă acasă", a spus participantul WOW KIDS, Corneliu Gheorghiţă.

Cornel a ajuns în finala concursului WOW KIDS, după ce a fost salvat de juratul Nicu Ţărnă. Băiatul a cucerit nu doar juraţii, dar şi telespectatorii PRIME. Pe o reţea de socializare, filmuleţul cu prestaţia sa la competiţie a acumulat peste 240 de mii de vizualizări şi aproape 6500 de distribuiri.

"Tatăl meu a fost nevoit să plece printre străini, el lucrează la construcţii, la clădiri foarte înalte, pentru că fratele meu este bolnav, el trebuie întreţinut şi eu tot", a zis participantul WOW KIDS, Corneliu Gheorghiţă.

Telespectatorii PRIME pot urmări, mâine, o nouă ediţie a emisiunii WOW KIDS, unde vor cunoaşte noi tinere talente din ţara noastră.

Cornel va lupta în Finală, alături de alţi copii talentaţi, pentru premiul mare de 100 de mii de lei.

Nu rataţi următoarea ediţie a show-ului WOW KIDS, mâine, începând cu ora 20:00 şi duminică, în reluare de la ora 11:00, numai la PRIME

Lasă un comentariu