Şi-a ascultat soţia. Ştefan Sava a plecat de la DA sau NU cu 150 de lei

Embed:

Şi-a ascultat soţia şi s-a ales cu doar 150 de lei.

Protagonistul ediţiei de aseară a jocului lăcomiei DA sau NU, Ştefan Sava, din raionul Teleneşti, nu a reuşit să câştige mulţi bani, în schimb şi-a îndeplinit un vis mai vechi - a gustat o nucă de cocos.

Nea' Ştefan a ales să joace cu servieta 11. Acest număr l-a visat soţia sa înainte de a participa la emisiune. Spre ghinionul bărbatului, în servietă se afla doar un leu. Totuşi, el a decis să accepte oferta băncii, aşa că a plecat acasă cu 150 de lei. 

Deşi nu prea are noroc la bani, Ştefan Sava se poate lăuda cu multe talente. El a absolvit Mecanizarea agriculturii la o şcoală profesională din Orhei, o şcoală de pictură şi clasa de instrumente populare de la şcoala de Arte din Chişinău. Cu toate acestea, a lucrat toată viaţa ca şofer de buldozer.

Bărbatul colecţionează instrumente muzicale, iar o parte dintre ele le-a confecţionat singur. În localitatea sa Mîndreşti din raionul Teleneşti el este cunoscut ca meşter popular şi i se spune artistul satului.

Nea' Ştefan i-a mărturisit moderatorului Dan Negru că şi-a dorit dintotdeauna să afle gustul nucii de cocos. Dorinţa i-a fost îndeplinită chiar în platoul emisiunii DA sau NU.

Show-ul DA sau NU poate fi urmărit în fiecare sâmbătă, începând cu ora 20:00, la PRIME.

Lasă un comentariu