Și-a înjunghiat concubinul cu care locuia de doar câteva luni. Tânăra riscă până la 15 ani de pușcărie

Embed:

Dragoste cu năbădăi. O tânără din localitatea Iargara, raionul Leova şi-a înjunghiat concubinul pe care îl cunoştea de doar câteva luni. Cei doi consumau deseori alcool şi se certau.

Potrivit poliţiei, şi de această dată tinerii s-au luat la harţă din cauza vinului. 

În ziua crimei, bărbatul în vârstă de 24 de ani consuma băuturi alcoolice cu un vecin. Tânăra de 22 de ani l-a convins să meargă acasă, însă odată ce au intrat în curte bărbatul a luat-o la pumni. Femeia nu a stat prea mult pe gânduri, a pus mâna pe un cuţit şi l-a înjunghiat în regiunea abdomenului.

Ea a chemat imediat ambulanţa, însă victima a decedat în drum spre spital. Rudele victimei spun că cei doi locuiesc de puţin timp împreună şi aveau o relaţie tensionată. 

Vecinii spun că cei doi consumau deseori băuturi alcoolice şi se certau.

Tânăra a fost reţinută şi şi-a recunoscut vina.

"În urma unui conflict, concubina în vârstă de 22 de ani i-a aplicat o lovitură cu cuţitul, concubinului acesteia în vârstă de 24 de ani, în partea inferioară a abdomenului. Ofiţerii de urmărire penală vor ţine cont şi de o legitimă apărare", a precizat angajatul IP Leova, Ana Scurtu.

Poliţia a iniţiat un dosar penal pentru violenţă în familie. Dacă va fi găsită vinovată, femeia riscă până la 15 ani de puşcărie.

Lasă un comentariu