Şi-a înjunghiat proprii copii. O femeie de 36 de ani a vrut sa își omoare pruncii iar apoi să se sinucidă

Embed:

Şi-a înjunghiat cu un cuţit de bucătărie propriii copii. Odioasa crimă s-a produs ieri la miezul nopţii într-un bloc de locuit din sectorul Botanica al Capitalei. Femeia de 36 de ani, care potrivit rudelor suferea de depresie, a înfipt cuţitul în fetiţa de doar un anişor, iar băiatul de 12 ani a fost înjunghiat de 20 de ori.

După ce şi-a lăsat copiii într-o baltă de sânge, femeia a încercat să se sinucidă. Ei au fost salvaţi, însă de bunica copiilor. Acum cei trei sunt internaţi în stare gravă, iar medicii sunt sceptici în privinţa şanselor de supravieţuire ale adolescentului.

Deşi este conştientă, mama copiilor evită să vorbească despre cele întâmplate. După ce îşi va reveni complet, femeia va fi supusă unei expertize psihiatrice.

Soţul femeiei era la serviciu în momentul producerii crimei. Acesta i-a sunat mamei soţiei căreia i-a spus că femeia se simte rău şi a rugat-o să verifice dacă totul este în regulă. 

În scurt timp, la locul tragediei a ajuns poliţia şi ambulanţa.

Soţul femeiei a refuzat să vorbească în faţa camerei. În spatele acesteia el a spus că în ultima perioadă, femeia suferea de depresie, fapt confirmat şi de bunica copiilor.

"Copilul a fost luat în sala de intervenţii chirurgiale, a suportat intervenţii chirurgicale. El prezenta multiple plăgi pe torace, abdomen, membrele superioare, membrele inferioare, şoc hemoragic. Prognosticul rămâne rezervat vedem mai departe cum evoluează", a afirmat chirurgul spitalului "Valentin Ignatenco", Vitalii Mihălceanu.

Mama copiilor a fost adusă la spital în stare critica, cu hemoragie internă extinsă. Femeia a fost operată, iar acum este conştientă. 

"Medicii au prescris o consultaţie a pacientei la medicul psihiatru pentru a vedea ce stare generală are dumneaei", a comentat purtătorul de cuvânt  Spitalul de Urgenţă, Petru Craveţ.

 

Lasă un comentariu