Şi-a ucis fratele. Un bătrân de 70 de ani riscă ani grei de puşcărie

Embed:

O ceartă între fraţi s-a încheiat tragic. Un bătrân de 70 de ani din satul Mitoc, raionul Orhei şi-a ucis fratele mai mic cu doi ani, care venise în vizită. Cei doi au consumat alcool, apoi s-au luat la harţă.

Furios, suspectul şi-a lovit de mai multe ori victima în cap şi în abdomen, după care a plecat de acasă. Abia peste nouă zile a revenit şi a anunţat poliţia că are un cadavru în locuinţă. Bătrânul le-a spus, însă, oamenilor legii că nu-şi aminteşte circumstanţele în care a decedat fratele său.  

Victima, care locuia în Chişinău, a venit în data de şase iunie în vizită la fratele său mai mare. Potrivit poliţiei, crima ar fi fost comisă în aceeaşi zi, în urma unui conflict. 

"La faţa locului, poliţiştii au constatat că cadavrul bărbatului de 68 de ani este într-o stare de putrefacţie avansată, fapt ce nu le-au permis ca să determine dacă este o moarte violentă, fiind supus unui examen medico-legal", a spus ofiţerul de presă al IP Orhei, Diana Maxim.

Expertiza medico-legală a arătat că moartea bărbatului a survenit în urma mai multor lovituri, iar oamenii legii l-au încătuşat pe presupusul agresor.

"Este reţinut pentru 72 de ore, un bărbat de 70 de ani, care se bănuieşte că şi-ar fi ucis fratele de 68 de ani", a precizat ofiţerul de presă al IP Orhei, Diana Maxim.

Vecinii bătrânului spun că victima îşi vizita foarte rar fratele. Oamenii refuză să creadă că el ar fi autorul crimei.

Pe numele bătrânului a fost iniţiată o cauză penală. Dacă vinovăţia sa va fi demonstrată, el riscă ani grei de pușcărie.

Lasă un comentariu