Şi-au ascultat intuiţia. Primii invitaţi ai emisiunii "DA sau NU" au câștigat 28.000 lei

Embed:

Emoţii în platoul emisiunii "DA sau NU" de la PRIME. Primii eroi din sezonul şapte al celui mai urmărit game-show din ţară au plecat acasă cu 28 de mii de lei. Vasile Nogai, un vinificator din raionul Glodeni, şi-a ascultat intuiţia şi a ales oferta băncii. În caz contrar, bărbatul risca să se aleagă doar cu 10 lei, cifra care figura în servieta aleasă la începutul emisiunii. Vinificatorul a avut parte şi de câteva surprize organizate de echipa "DA sau NU". 

Eroul primei emisiuni din noul sezon "DA sau NU" a fost Vasile Nogai din satul Cajba, raionul Glodeni. Bărbatul este un vinificator cu tradiţii, care deţine 60 de hectare de podgorii. El se mândrește că are cele mai vechi soiuri de viță de vie din țară, păstrate de la bunici.

Vasile Nogai a venit la emisiune împreună cu soţia sa şi doi nepoţi. El a adus în platoul de filmare şi un vin de colecție, de 18 ani, pe care l-a degustat împreună cu prezentatorul Dan Negru. 

Echipa game-show-ului a pregătit pentru eroul emisiunii câteva surprize. Cea mai mare a fost aducerea în platou a unei nepoate a soţilor Nogai, care locuieşte la Iaşi. Fata a fost infiltrată printre cele 26 de tinere cu serviete. Deşi nu au recunoscut-o din prima, emoţiile nu s-au lăsat aşteptate. 

Cei mai norocoşi participanţi ai noului sezon "DA sau NU" vor putea pleca acasă cu un sfert de milion de lei. Doritorii de a participa la game-show pot expedia o scrisoare de intenție la adresa de email: dasaunu@prime.md. 

Lasă un comentariu