Silvia Radu a început să colecteze astăzi semnături pentru alegerile locale anticipate din 20 mai

Embed:

Primarul interimar al Capitalei, Silvia Radu, care a anunţat că va candida ca independent la alegerile locale anticipate din 20 mai a început să colecteze astăzi semnături. Unul dintre corturi a fost instalat în parcul din strada Miron Costin, sectorul Râșcani, unde cu ajutorul mai multor voluntari vor fi adunate cele zece mii de semnături necesare pentru înscrierea în cursă.

"Eu sunt convinsă că vom reuși, dacă oamenii își doresc să aibă un primar independent și un primar care să fie al oamenilor și nicidecum al partidelor politice. Cred eu că încet cu încet orașul se va schimba și locuitorii Chișinăului se vor mândri cu cel mai verde și mai frumos oraș din regiune", a afirmat primarul interimar al Capitalei, Silvia Radu.

Edilul este ajutat de 60 de voluntari, dar spune că are solicitări din partea mai multor locuitori ai Capitalei care vor să se implice  în campania de colectare a semnăturilor. Încă trei persoane şi-au anunţat intenţia de a candida pentru fotoliul de primar ca independenţi.

Maia Laguta, Sergiu Tofilat şi Viorel Știrbu au ridicat listele de subscripție și au demarat colectarea semnăturilor necesare.

Lasă un comentariu