Silvia Radu le dă replică liberalilor. Primarul interimal al Capitalei l-a îndemnat pe Valeriu Munteanu să meargă la Procuratură

Embed:

Primarul interimar al Capitalei, Silvia Radu, le dă replica liberalilor. După ce fostul ministru al Mediului, Valeriu Munteanu, a declarat că edilul acționează în mod samavolnic, semnând acte și dispoziții oficiale, Radu i-a recomandat să meargă la Procuratură cu un autodenunţ. 

Primarul interimar s-a referit la unele scheme de corupţie din cadrul Primăriei Chişinău, în care ar fi implicaţi funcţionari liberali, fără a specifica, însă, despre ce este vorba. Fostul ministru al Mediului a scris, anterior, pe o reţea de socializare că Silvia Radu ar exercita ilegal funcţia de primar interimar, fapt care afectează activitatea Primăriei.

La rândul său, Radu a scris tot pe o reţea de socializare că nu face politică şi nu doreşte să intre în polemici, însă ştie motivul pentru care Munteanu o atacă. Silvia Radu a fost numită în funcţie de fostul primar interimar al Chişinăului, Nistor Grozavu.

Lasă un comentariu