Silvia Radu s-a întâlnit astăzi la Chișinău cu edilul municipiului Iași, Mihai Chirica. Despre ce au discutat cei doi primari

Embed:

Un centru de pregătire a medicilor în vederea acordării asistenței persoanelor în etate ar putea fi deschis la Chișinău.

Acest lucru a fost convenit astăzi de primarul municipiului Chișinău, Silvia Radu, și edilul municipiului Iași, Mihai Chirica, aflat în vizită de lucru la Chișinău. În urma înțelegilor celor doi oficiali, instituția va fi creată în baza unui acord transfrontalier.

La fel, vor fi implementate alte două proiecte care prevăd reabilitarea unui monument de arhitectură de importanță istorică și crearea unui centru de cercetare etnică. Primarul municipiului Iași, Mihai Chirica, a promis să invite companiile IT din Chișinău pentru un schimb de experiență efectuat peste Prut.

Săptămâna trecută, și primarul din Chișinău, Silvia Radu, a efectuat o vizită la Iași, unde a participat la evenimentele consacrate celor 10 ani de la semnarea Acordului de înfrăţire între municipiile Iaşi şi Chişinău.

Lasă un comentariu