Simona Halep a ajuns ieri la spital, iar Caroline Wozniacki a sărbătorit

Simona Halep a ajuns la spital după înfrângerea de ieri de la Australian Open. Tenismena a petrecut patru ore cu perfuzii fiind diagnosticată cu deshidratare. Halep a fost externată în această dimineaţă. Între timp proaspăta câştigătoare a turneului de Mare Şlem al anului, Caroline Wozniacki a sărbătorit într-un mod excepţional succesul de la Australian Open. 

În mod tradiţional, campioana este obligată să facă o şedinţă foto cu trofeul, într-un loc ales de organizatori. Pentru tenismena daneză, locaţia aleasă a fost parcul Royal Botanical Gardens din Melbourne. Ea a apărut în faţa jurnaliştilor într-o barcă pe un lac din parc.

"Este ceva incredibil. A fost o nebunie în ultimele zece ore. S-au întâmplat foarte multe lucruri plăcute, multe felicitări. Sunt copleşită de emoţii. Am dormit doar o oră și jumătate noaptea trecută. Nu e prea mult. Sunt încântată şi fericită, o mulţime de emoţii", a spus tenismena Caroline Wozniacki.

Caroline Wozniacki a câştigat finala de la Australian Open, după ce a învins-o în finală pe Simona Halep cu scorul de 7-6 3-6 6-4 şi a câştigat astfel primul său turneu de Mare Şlem din carieră.

Lasă un comentariu