Slăbiciunea lui Petru Racu. Fotbalistul moldovean are un buldog francez pe nume "Roco-Racu"

Embed:

Fotbalistul moldovean Petru Racu şi supervedeta italiană Mario Balotelli au aceeaşi pasiune. Ambii sunt nedespărţiţi de animalele lor de companie.

Cel mai bun prieten al fundaşului de la Sheriff este un buldog francez, pe nume Roco-Racu, alături de care fotbalistul îşi petrece zilele libere.

Pe lângă fotbal şi tatuaje, Petru Racu mai are o pasiune cu patru picioare. Fotbalistul naţionalei noastre de fotbal este un mare iubitor de câini şi are un patruped pe care l-a "botezat"- Roco-Racu.

"Am un buldog francez, Roco-Racu. Are aproape 3 anişori, l-am luat de la nişte prieteni care au avut probleme acasă, cu alergie la copii. Uitându-mă la el, am văzut multă energie şi prima rimă bună ce mi-a venit în cap, la Racu, a fost Roco", a afirmat fundaşul, Sheriff Tiraspol, Petru Racu.

Legitimat la clubul Sheriff, fotbalistul, în vârstă de 30 de ani, se află aproape tot timpul la Tiraspol. Atunci când vine la Chişinău, fundaşul obişnuieşte să iasă la plimbare cu câinele său prin parcul Valea Morilor.

"Ce îmi dă? Multă iubire necondiţionată, ca şi orice alt câine. Îl iubesc foarte mult şi iubirea e reciprocă", a zis fundaşul, Sheriff Tiraspol, Petru Racu.

Petru Racu este singurul fotbalist din lotul tiraspolenilor care a jucat, în cariera sa, în Campionatul Danemarcei. Timp de 6 luni, el a fost legitimat la FC Hjorring, echipă din liga a doua valorică. Pe 28 septembrie, Sheriff va găzdui, la Tiraspol, campioana Danemarcei, FC Copenhaga, în grupele Ligii Europa.

"Mi-aş dori să învingem acasă, însă un rezultat egal tot ar fi bun, luând în cont faptul că jucăm după asta cu Lokomotiv acasă. Cred că 4 puncte în aceste 2 meciuri va fi un rezultat bun pentru a avea şanse, eventual, să accedem mai departe", a spus fundaşul, Sheriff Tiraspol, Petru Racu.

Partida Sheriff Tiraspol - FC Copenhaga va fi transmisă, în direct, de Canal 3, cu începere de la ora 22:00.

Lasă un comentariu