Ghinion nocturn. Un şofer din Capitală a ajuns cu mașina într-o groapă săpată de Termoelectrica

Embed:

Surpriză neplăcută pentru un şofer din Capitală. Acesta şi-a avariat maşina după ce a ajuns cu ea într-o gaură. Incidentul s-a produs noaptea trecută pe strada Burebista, din sectorul Botanica.

Bărbatul spune că nu a observat nici indicatoarele rutiere, nici marcajele de îngrădire şi s-a oprit pe ţevile care urmau să fie reparate de angajaţii Termoelectrica. El nu a avut altă soluţie decât să-şi abandoneze maşina, pe care a ridicat-o abia dimineaţa.

"Imediat la faţa locului s-a deplasat un echipaj al poliţiei. Erau puse indicatoare care arătau ocolirea. Şoferul a fost supus testului de alcoolemie, era treaz, cu permisul de conducere", a spus ofiţerul de presă Poliţia Capitalei, Natalia Stati.

Potrivit reprezentanţilor Termoelectrica, în urma accidentelui, nici o conductă nu a fost deteriorată, iar lucrările de reparaţie vor continua până în data de 20 octombrie. Ulterior muncitorii au îngrădit groapa şi au restabilit indicatoarele rutiere.

Gaura din asfalt, are o adâncime de aproximativ 5 metri şi a fost săpată de către muncitorii Termoelectrica, pentru a descoperi ţevile subterane. Chiar dacă zona este îngrădită şi au fost instalate indicatoarele rutiere, groapa prezintă un pericol iminent pentru şoferi, mai ales pe timp de noapte, atunci când vizibilitatea este redusă.

Pentru neglijenţă la volan şi producerea unui accident rutier, şoferul automobilului care a ajuns în groapă, a fost amendat cu 1.500 de lei şi a primit  6 puncte de penalizare.

Lasă un comentariu