Sorţi cu ghinion. Adversari dificili pentru echipele din Moldova

Embed:

Sheriff Tiraspol va întâlni echipa FC Kukesi din Albania în turul doi preliminar al Ligii Campionilor. Tragerea la sorţi a avut loc astăzi în Elveţia. Prima manşă se va disputa pe 11 iulie la Tiraspol. Tot astăzi şi-au aflat adversarele din cupele europene Dacia, Milsami şi Zaria.

În primul tur preliminar al Ligii Europa, Dacia Chişinău va juca împotriva formaţiei Shkendija din Macedonia.  

"Cred că adversarii uşori s-au terminat demult. Nu mai există. Totul va arăta meciul de fotbal. Ce putem face din partea noastră e să ne pregătim foarte bine, să arătăm un fotbal frumos. Sperăm să terecem mai departe", a spus antrenorul Dacia Chișinău, Viorel Frunză.

În cazul în care va elimina echipa Shkendija, Dacia va întâlni în turul doi preliminar învingătoarea din dubla manşă dintre formaţia galeză Connah's Quay Nomads şi HJK Helsinki din Finlanda.

Milsami Orhei a avut noroc la tragerea la sorţi, urmând să joace în primul tur preliminar contra echipei Fola Esch din Luxemburg. Dacă va trece de gruparea luxemburgheză, Milsami va juca în turul doi cu învingătoarea confruntării dintre Mladosti din Serbia şi gruparea azeră Inter Baku.

Zaria Bălţi a avut ghinion, urmând să întâlnească tripla campioană a Bosniei şi Herţegovina, FC Sarajevo.

"Cred că nu suntem mai slabi ca ei. În fine, un meci din Liga Europei va fi ca un război pentru noi. Vom încerca să trecem de această echipă", a zis președintele Zaria Bălţi, Andrian Bogdan.

În turul doi preliminar, Zaria ar putea înfrunta formatia Apollon Limassol din Cipru. Meciurile din primul tur preliminar al Ligii Europa se vor disputa pe 29 iunie şi 6 iulie.

Lasă un comentariu